Willem Beekhuis

Wie is Beekhuis Yachtbrokers?


Mijn naam is Willem Beekhuis en heb bijna 25 jaar ervaring in de jachtmakelaardij. In 2015 ben ik Beekhuis Yachtbrokers begonnen. Het eerste jaar was wat aanbod betreft een zeer succesvol jaar, echter de verkopen bleven helaas achter. Vanaf half november 2015 hebben de kopers massaal de weg gevonden naar Beekhuis Yachtbrokers!

Na meer dan 20 jaar ervaring te hebben opgedaan bij diverse jachtmakelaardijen vond ik het tijd om een eigen makelaardij te starten. In Beekhuis Yachtbrokers heb ik mijn ervaringen verwerkt om tot een betere formule te komen.

De speerpunten van Beekhuis Yachtbrokers:

  • Bij Beekhuis Yachtbrokers zal de (ver)koop-transactie worden begeleid door een notaris.

  • Op het moment wordt goed verkocht, echter de vraagprijs bepaalt nog steeds of de markt het motor- of zeiljacht oppikt. Het bepalen van een realistische prijs blijft van het grootste belang. Vindt de markt het motor- of zeiljacht te duur dan volgen er geen bezichtigingen en al helemaal geen bieding.. 

  • De nieuwe tijd eist dat er intensiever met zowel koper als verkoper gecommuniceerd wordt over het betreffende zeil- of motorjacht. Dit betekent dat het bestand maximaal uit zo’n 40 motor- en zeiljachten zal bestaan.

  • De mogelijkheid van transparantie in de verkoopkosten door een lage basisprovisie en urendeclaratie (met een maximum). Vandaag het motorjacht of zeiljacht in de verkoop geven en morgen verkopen betekent minimale kosten!

  • De jachten moeten toonbaar zijn. Beekhuis Yachtbrokers houdt de motor- en zeiljachten van binnen en buiten schoon om ze te allen tijde te kunnen tonen aan potentiële kopers.

 

Wilt u deskundig koop- of verkoopadvies voor de aan- of verkoop van een motorjacht of zeiljacht bent u bij Beekhuis Yachtbrokers aan het juiste adres!

 

 

Kantoor Beekhuis Yachtbrokers:

Van Ketwich Verschuurlaan 16
​9721 SN  Groningen

 

Kamer van Koophandel: 61 46 85 68

Realistisch

Bij u aan boord geven wij een markt- gerelateerd prijsadvies af en bespreken we de te voeren verkoopstrategie...
Lees verder...

Transparant

Verkoopkosten inzichtelijk door lage provisie met urendeclaratie; snelle verkoop betekent lage kosten...
Lees verder...

Zekerheid

Verkooptraject volledig in handen van notariskantoor; géén derdenrekening beheerd door de makelaar zelf...
Lees verder...

Full-service

Geen verkoophaven, echter wèl volledige service voor uw jacht op de eigen ligplaats...
Lees verder...